Andrea


Andrea Christensen

Andrea Christensen

Kære dig

Mit navn er Andrea Christensen .
Jeg er en kreativ sjæl 🙂
Født 1970 i Østrig. Opvokset i Schweiz.
Har boet i Danmark med min danske mand Tommy siden 2004.

Startede med at male og tegne i år 2000.
Legede med akvarelfarver og blev fascineret af et meget livagtig øje, der viste sig i de sammenløbende farver og kiggede på mig. Følte et kald.
Som autodidakt kunstner har jeg udviklet mine egne tekniker. Jeg arbejder med akryl , oliepastel , decoupage , fotografier, stof, garn, osv . Jeg er meget eksperimenterende og prøver at se på tingene med nye øjne og det kan ske, at jeg at maler med neglelak 🙂 Det skal være sjovt, legende og ægte. Det handler meget om at bruge de ressourcer man har. Det faldt naturlig for mig at forbinde mit kreative udtryk med min personlige interesse for det spirituelle, naturen og gamle ting.
Jeg bliver stimuleret af farver samt energier og kreer med hjælp af det “usynlige”, jeg kalder for spirit. Når jeg maler, går jeg i Trance (en slags meditation) og lade mig føre. Jeg fornemmer væsner og ånder der hjælper mig. Derfor underskriver jeg mine malerier med Nehana. Det handler om at give det usynlige et udtryk. På grund af mangfoldigheden fra KILDEN er der ingen fast stil. Livet føles som en slags mosaik eller puslespil hvor alle delene går ind i hinanden. Alle dele er lige vigtige og lige værdige. Ligesom i den store lærermester NATUREN. Her får vi så meget kærlighed og energi fra. Bare man har øjne til at se det.

GIV DIN SJÆL LOV 🙂

En kærlig hilsen til dig

under

Comments are closed