About being a free spirit.

 

Forstil dig du vågner op …

Alt er anderles. Ja du kender dit navn og det er stadigvæk dig, men du er meget mere klar. Du spiller ikke en rolle mere. Du gør hvad du føler for og behandler dig selv og andre med respekt og kærlighed. Der er ingen behov mere, der skal blive tilfredsstillet før du bliver glad. Du er det. Du nyder livet og gør alt med kærlighed og fred. Du giver dit ægte selv. Du dømmer ikke. Hverken dig selv eller andre. Tingene er ikke godt eller dårlig, de er accepteret. Også andre mennesker. Du har et åben hjerte og bliver ikke såret længere… Du har fattet det.

Du forstår, at dit ego ikke er dig.

Det er noget, du har troet længe. Du har lidt og kæmpet. Fodret larmende indre dæmoner og tvang. Spærret inde af din lammende angst og frygt. Fanget i uendelige tankekarruseller. Klistret til med indtryk og meninger udefra. Dine år viser, hvad du har været igennem. Og det er ok, de er en del af dig. Du er nået langt. Kampen har været hård og smertefuld. Fred og tilgivelse vær med det. Du vid at dit hårde liv har tvunget dig, at finde dit egene lys.

Og nu lysner det og dit indre sol viser sig. Du gir dig selv lov at være fri. Du føler fred og nærhed med Gud. Du har tilgivet og overgivet dig. Nyfødt. Du er med til at skabe en ny verden. Et skridt ad gangen.

 

En dag finder vi alle hjem

 

Kærligste hilsener

Andrea

 

 

Jeg anbefaler varmt, at læse bogen ”Nuets Kraft”, af Eckehart Tolle. Det har hjulpet mig rigtig meget, at finde vejen. Det var en stor brik, der fald på plads efter denne lekture. Skal evt. læses flere gange, til den sidder J sådan var det i hvert fald for mig.

Comments are closed